وداع با آقای شهید ایران

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم شرایط جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور طی پنج روز آینده خبر داد و گفت: تنها در برخی استان‌های شمال‌غربی و سواحل دریای خزر بارش‌های پراکنده رخ خواهد داد.

جوی آرام در بیشتر نقاط کشور تا پایان هفته/خلیج فارس و تنگه هرمز مواج می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیائیان اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود و تنها امروز در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و بخش‌هایی از استان‌های گیلان و مازندران بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به وزش باد در برخی مناطق افزود: در این مدت، بخش‌هایی از شمال شرق، شرق، مناطق مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی در برخی ساعات شاهد وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین درباره وضعیت دریاها گفت: از امروز تا روز یکشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهند بود و روز پنجشنبه نیز دریای خزر شرایط مواج را تجربه می‌کند.

ضیائیان در ادامه به وضعیت آب‌وهوای تهران اشاره کرد و گفت: آسمان پایتخت در روز جمعه (۱۹ تیر) صاف خواهد بود و در برخی ساعات افزایش سرعت باد، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا نیز بین ۲۹ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد در نوسان خواهد بود. برای روز شنبه (۲۰ تیر) نیز آسمانی صاف همراه با افزایش باد، احتمال وزش باد شدید و گردوخاک و دمای ۲۸ تا ۳۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

وی همچنین با اشاره به شرایط جوی مشهد همزمان با برگزاری مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید، اظهار کرد: آسمان این شهر امروز صاف خواهد بود و گاهی غبار محلی، افزایش سرعت باد و احتمال وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. حداقل دمای مشهد ۲۳ و حداکثر دمای آن ۳۹ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha